Filmer

Klimavennlig på sjøen. Fokuserer på klimaregnskapet for fritidsbåter. Foreslår en løsning for å få ned utslippene av drivhusgasser; å begynne å ro. Juli, 2022. 3:28 minutter.

Stier og turveier på Sjusjøen. Viser trenings- og turmuligheter på barmark på Sjusjøen, med tips, erfaringer og synspunkter. August, 2021. 5:37 minutter.

Tidlig snø på Sjusjøen. Viser hva som gjøres for å skaffe tidlige skiløyper på Sjusjøen. Herunder produksjon av snø i varmegrader og lagring av snø over sommeren. August 2020. 3:38 minutter.

Vekst med ekstreme egenskaper. Tar for seg eksponentiell vekst. Denne typen vekst er noe vi er vant til, og de fleste betrakter den som enkel. I virkeligheten har den ekstreme egenskaper. Dette burde minne oss på at vekst har grenser. 4:52 minutter.

Under overflaten på klimaproblemet. Introduksjon av boka «Under overflaten på klimaproblemet». Boka tar for seg problemet med menneskeskapte klimaendringer i sin fulle bredde. Bokas fokus er på forståelse, det vil si på hvorfor, ikke på hva. 4:45 minutter.

Myke stier i Oslomarka. Dokumentar. I den senere tiden har det blitt stadig flere grusveier, men færre myke stier Oslomarka. Behovet for flere myke stier dokumenteres. Det vises både gode og dårlige eksempler på hvordan nye stier kan opparbeides. Sommer 2014. 13:18 minutter.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s